Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/12-gastro-studio/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/12-gastro-studio/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/12-gastro-studio/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/12-gastro-studio/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => claudebot [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/local/bin/:/sbin/ [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 3.236.111.234 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 48288 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=12-gastro-studio [REDIRECT_URL] => /cs/12-gastro-studio/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=12-gastro-studio [REQUEST_URI] => /cs/12-gastro-studio/ [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1710835281 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Gastro studio

Gastrostudio - vznik: Skupina JIP chce svým zákazníkům – velkoobchodním i maloobchodním, poskytovat plnou podporu a servis v gastronomii. Z tohoto důvodu vzniklo v Bořanovicích u Prahy moderní gastrostudio.

Největší úspěchy mezi širokou veřejností má kurz přípravy vývarů a steaků. Pro velké odběratele JIP, řetězce restaurací, vedeme proškolování jejich personálu a testování nových produktů k zalistování. Naším cílem je i proškolování našich obchodních zástupců, protože chceme, aby se pro naše odběratele z řad gastronomie stali rovnocennými partnery.


Gastro studio - využití: GS se dá použít jako přednáškový sál, lektor má k dispozici kameru, která je pohyblivá a má nastavené dispozice a ty lze dálkově měnit. Obraz je promítán na dvě TV nebo na projekční plátno. Celý sál je ozvučen, lektor pracuje s bezdrátovými a přenosnými mikrofony. Celou přednášku nebo kurz umíme zaznamenat a vložit na web, nebo nahrát na DVD. Sál má kapacitu 24 posluchačů, v prostorách přístupná WIFI FREE se zásuvkou k zapojení Vašeho přenosného PC. Celý prostor GS má kvalitní vzduchotechniku s klimatizací.
Po teoretické části máme pro posluchače připravenou část praktickou pro 14 posluchačů, každý z nich má své vlastní místo na krájení, ale i na vaření. Každé místo je vybaveno indukční deskou, pracovní plochou a vybavením potřebným pro práci v kurzu (nože, mixery, tyčové mixery, mlýnky, roboty atd.) Každý posluchač má k dispozici chladicí jednotku, ve které má uskladněné potraviny.

 

Kalendář akcí: Kalendář akcí je pro širokou veřejnost, aby si na našich webových stránkách každý mohl prohlédnout druhy a náplň nabízených kurzů, termíny kurzů našich lektorů.

Kdo se může zůčastnit: našich kurzů se může zúčastnit široká veřejnost, firmy, které si zde můžou připravit setkání spojené s vařením, v restauraci se hlavně věnujeme proškolování týmu kuchařů.

Jak se zúčastnit: stačí se na našich webových stránkách přihlásit do vybraného kurzu. Vypsané kurzy jsou zveřejňovány na našich webových stránkách, Facebooku, v letákových akcích, v restauraci atd.

Pro skupinové kurzy prosím kontaktujte:

Marina Vaňásková

Manažer provozu

E-mail: marina.vanaskova@jip-napoje.cz
Tel.: 777 236 256                

Kontaktovat můžete i svého obchodního zástupce JIP.

 

Těšíme se na Vás!

  • JIP Gastrostudio Praha kuchyň
  • JIP Gastrostudio Praha  kuchyň
  • JIP Gastrostudio Praha
  • JIP Gastrostudio Praha
  • JIP Gastrostudio Praha  kuchyň
  • JIP Gastrostudio Praha účastnice kurzu vaření
  • JIP Gastrostudio Praha ochutnává
  • JIP Gastrostudio Praha krájení zeleniny pro grilování
  • JIP Gastrostudio Praha certifikát o absoluovaní kurzu předává mistr kuchař Navrátil

Gastro studio

Kalendář akcí je zde proto: aby jste si mohli prohlédnout druhy a náplň nabízených kurzů a termíny kurzů našich lektorů.

Kdo se může zůčasnit: našich kurzů se může zůčastnit široká veřejnost (největší zájem), firmy, které si zde můžou připravit meating spojený s vařením, restaurace-proškolování týmu kuchařů,

Jak se zůčasnit: stačí se na našich webových stránkách přihlásit do vybraného kurzu. Prezentovat je budeme na našich webových stránkách, facebooku, letákových akcích, v restauraci atd.