Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/52-recepty-na-salaty-salat-vidensky-topeny/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/52-recepty-na-salaty-salat-vidensky-topeny/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/52-recepty-na-salaty-salat-vidensky-topeny/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/52-recepty-na-salaty-salat-vidensky-topeny/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/opt/bin:/usr/x86_64-pc-linux-gnu/gcc-bin/11.3.0:/var/qmail/bin [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 18.116.90.141 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 52709 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=52-recepty-na-salaty-salat-vidensky-topeny&month=5&year=2020 [REDIRECT_URL] => /cs/52-recepty-na-salaty-salat-vidensky-topeny/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=52-recepty-na-salaty-salat-vidensky-topeny&month=5&year=2020 [REQUEST_URI] => /cs/52-recepty-na-salaty-salat-vidensky-topeny/?month=5&year=2020 [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1714040649 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Recepty na saláty • Salát vídeňský topený

Recepty na saláty

 

Topený vídeňský salát

 

Suroviny:
> 1 kg brambor (varný typ A),
> kuřecí vývar,
> 1 červená cibule,
> 1 lžíce plnotučné hořčice,
> 160 g kyselých okurek,
> velkolistá petržel, sůl a pepř.

 

Jak na to?
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, necháme vychladnout a oloupeme. Očištěnou červenou cibuli nakrájíme na větší kousky, stejně tak nakrájíme kyselé okurky. Do misky vložíme nakrájené okurky, cibuli, přidáme hořčici, nahrubo nasekanou velkolistou petržel, nálev z okurek, sůl, pepř, kuřecí vývar a vše promícháme. Poté přidáme nakrájené brambory, opatrně spojíme a necháme vychladit.

 

Připravil: Pavel Maňák

Zdroj: JIP MAGAZÍN JARO 2015

Zpět na recepty

  • Salát vídeňský topený