Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/55-recepty-na-sladkosti-mrkvove-vanocni-cukrovi/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/55-recepty-na-sladkosti-mrkvove-vanocni-cukrovi/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/55-recepty-na-sladkosti-mrkvove-vanocni-cukrovi/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/55-recepty-na-sladkosti-mrkvove-vanocni-cukrovi/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => claudebot [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/opt/bin:/usr/x86_64-pc-linux-gnu/gcc-bin/11.3.0:/var/qmail/bin [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 44.202.90.91 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 40566 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=55-recepty-na-sladkosti-mrkvove-vanocni-cukrovi&month=1&year=2020 [REDIRECT_URL] => /cs/55-recepty-na-sladkosti-mrkvove-vanocni-cukrovi/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=55-recepty-na-sladkosti-mrkvove-vanocni-cukrovi&month=1&year=2020 [REQUEST_URI] => /cs/55-recepty-na-sladkosti-mrkvove-vanocni-cukrovi/?month=1&year=2020 [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1711631981 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Recepty na sladkosti • Mrkvové vánoční cukroví

Recepty na sladkosti

 

Mrkvové vánoční cukroví

 

Suroviny:
> 180 g jemně nastrouhané mrkve,
> 300 g celozrnné mouky,
> 250 g másla,
> ½ kypřicího prášku do pečiva,
> moučkový cukr s vanilkou na obalení,
> plátky mandlí.

 

Jak na to?
Máslo utřeme s jemně nastrouhanou mrkví. Do mísy prosejeme mouku s práškem do pečiva a vytvoříme těsto. To posléze vyválíme a vykrájíme libovolné tvary. Vykrájené kousky ozdobíme plátky mandlí. Poté pečeme v troubě cca 10 minut při teplotě 180 °C. Horké mrkvové vánoční cukroví ještě obalíme v moučkovém cukru.

 

Připravila: Adéla Hošťáková

Zdroj: JIP MAGAZÍN ZIMA 2014

Zpět na recepty

  • Cukroví vánoční mrkvové