GASTROSTUDIO

  • GASTROSTUDIO kurs vareni 6 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 4 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 3 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 5 JIP

Recepty z masa • Filátka z mořského vlka

Recepty z masa

 

Filátka z mořského vlka, zeleninová ratatouile, holandská omáčka a pečený citrón či limetka

 

Ratatouile

 

Suroviny:
> papriky,
> lilek,
> cuketa,
> mrkev,
> červená cibulka.

 

Jak na to?
Suroviny nakrájíme na stejné kostičky a prudce opečeme. Přidáme ol.olej – prohodíme. Bylinky a sůl přidáme těsně  před podáváním.

 

Holandská omáčka

 

Suroviny:
> vývar,
> citrónová šťáva,
> žloutek, máslo a sůl.

 

Jak na to?
Vše pomalu metličkou šleháme ve vodní lázni. Pozor na teploty, aby se nám omáčka nesrazila.

 

Mořský vlk

 

Suroviny:

> ryba,
> hladká mouka,
> máslo,
> bílé víno a limetková šťáva.

 

Mořský vlk

 

Jak na to?

Mořského vlka vyfiletujeme a zbavíme kostiček. Lehce zaprášíme kůži hl. moukou a pečeme na másle kůží dolů. Přeléváme horkým máslem. Nepřepékáme a ke konci zakápneme bílým vínem a pár kapkami limetky či citrónu.

 

Recept připravil v kurzu vaření Martin Hančl.

Zpět na recepty.

Vyzkoušejte výjimečné kurzy vaření v JIP GASTROSTUDIU
a s našimi kuchaři se stanete mistry kuchyně.

  • Recept z kurzu vaření Praha - Gastrostudio - Mořského vlka připravil Martin Hančl

Kalendář akcí

Říjen 2019
Po
Út
St
Čt
So
5
12
19
26
2
Ne
6
13
20
27
3