Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => claudebot [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/opt/bin:/usr/x86_64-pc-linux-gnu/gcc-bin/11.3.0:/var/qmail/bin [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 3.133.119.66 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 59394 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka&month=3&year=2020 [REDIRECT_URL] => /cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka&month=3&year=2020 [REQUEST_URI] => /cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/?month=3&year=2020 [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1713409368 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Recepty z masa • Filátka z mořského vlka

Recepty z masa

 

Filátka z mořského vlka, zeleninová ratatouile, holandská omáčka a pečený citrón či limetka

 

Ratatouile

 

Suroviny:
> papriky,
> lilek,
> cuketa,
> mrkev,
> červená cibulka.

 

Jak na to?
Suroviny nakrájíme na stejné kostičky a prudce opečeme. Přidáme ol.olej – prohodíme. Bylinky a sůl přidáme těsně  před podáváním.

 

Holandská omáčka

 

Suroviny:
> vývar,
> citrónová šťáva,
> žloutek, máslo a sůl.

 

Jak na to?
Vše pomalu metličkou šleháme ve vodní lázni. Pozor na teploty, aby se nám omáčka nesrazila.

 

Mořský vlk

 

Suroviny:

> ryba,
> hladká mouka,
> máslo,
> bílé víno a limetková šťáva.

 

Mořský vlk

 

Jak na to?

Mořského vlka vyfiletujeme a zbavíme kostiček. Lehce zaprášíme kůži hl. moukou a pečeme na másle kůží dolů. Přeléváme horkým máslem. Nepřepékáme a ke konci zakápneme bílým vínem a pár kapkami limetky či citrónu.

 

Recept připravil v kurzu vaření Martin Hančl.

Zpět na recepty.

Vyzkoušejte výjimečné kurzy vaření v JIP GASTROSTUDIU
a s našimi kuchaři se stanete mistry kuchyně.

  • Recept z kurzu vaření Praha - Gastrostudio - Mořského vlka připravil Martin Hančl