GASTROSTUDIO

  • GASTROSTUDIO kurs vareni 6 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 3 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 4 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 5 JIP

Valentýnské menu • Melounová polévka

Valentýnské menu

 

Melounová polévka s pancettou
a balsamicem

 

Suroviny (4 porce):
> 1 kg melounu cantalup,
> špetka soli,
> špetka pepře,
> 1 lžička - balsamicového octa,
> 2 lžíce olivového oleje,
> 100 g pancetty.

 

Jak na to?
Meloun očistíme, zbavíme semínek a poté rozmixujeme dohladka. Přidáme sůl, pepř, olivový olej a vše zamícháme. Pancettu opečeme na pánvi. Hotovou polévku servírujeme za studena, zdobíme opečenou pancettou a balsamicovým octem.

 

Zdroj: JIP MAGAZÍN LÉTO 2015

Zpět na recepty

 

 

  • Valentýnské překvapení -  melounová polévka.

Kalendář akcí

Říjen 2019
Po
Út
St
Čt
So
5
12
19
26
2
Ne
6
13
20
27
3