RESTAURACE

  • Banner nový 2020

Seznam alergenů


SEZNAM ALERGENŮ
(dle směrnice 1169/2011 EU)

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK 8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy,para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
2. KORÝŠI 9. CELER
a výrobky z nich a výrobky z něj
3. VEJCE 10. HOŘČICE
a výrobky z nich a výrobky z ní
4. RYBY 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
a výrobky z nich a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) 12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
a výrobky z nich v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
6. SOJOVÉ BOBY (SÓJA) 13. VLČÍ BOB (LUPINA)
a výrobky z nich a výrobky z něj
7. MLÉKO 14. MĚKKÝŠI
a výrobky z něj a výrobky z nich

 

 

Kalendář akcí

Listopad 2020
Po
Út
St
Čt
So
31
7
14
21
28
5
Ne
1
8
15
22
29
6