GASTROSTUDIO

  • GASTROSTUDIO kurs vareni 5 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 4 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 6 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 3 JIP

Lukáš Krepčík

Lukáš Krepčík

Šéfkuchař patří mezi špičku v oboru. Gastronomický poradce obdržel ocenění AKC ČR za přínos gastronomii a současně je držitelem mnoha zlatých medailí a nejvýnamných kulinářských ocenění v ČR i v zahraničí. Pořádá kompletní cateringové akce gastro show a zážitkovou gastronomii. Mnohaletou praxi obsoluoval v nejluxusnějších hotelích v ČR, je držitelem nejvýznamnějších kulinářských ocenění v ČR i v zahraničí. Zároveň se realizuje jako lektor odborných seminářů a neustále se vzdělává v oboru moderní gastronomie. Současně je zkušeným a mnohaletým kapitánem gastrotýmu Bidvest a gastronomickým poradcem. Životním mottem jeho exkluzivního kulinářského umění je: „Vařím srdcem a s precizností.″

 

Specializace:
• připraví pokrmy francouzské kuchyně

• české studené kuchyně

• pokrmy moderní vysoké gastronomie

• pokrmy molekulární kuchyně


Zvláštní schopnosti a dovednosti:
• vytvoření kuchařky pro firmu Aviko
• spolupráce na projektu cíl 3 od EU (vaření s mládeží do 15 let)
• gastroporadenství pro restaurace a hotely od projektu po spuštění provozu
• tvorba degustačních menu na klíč
 

Medaile a ocenění:

• Gastro Hradec – 3x zlatá medaile, 7x stříbrná medaile, 4x bronzová medaile

• Vyřezávání (carving) – 1x stříbrná medaile, 1x bronzová medaile

• Gastro Vavřinec – 1x zlatá medaile, 4x stříbrná medaile

• Držitel ocenění M. D. Rettigové – 1x stříbrná medaile, 1x bronzová medaile

• IKA 2008 – Gastrotým Nowaco – 1x bronzová medaile

• Mezinárodní soutěž Norimberk 2011 – Gastrotým Bidvest – 1x zlatá medaile

• IKA 2012 – Gastrotým Bidvest – 1x bronzová medaile

• Expogast Luxemburg 2014 – 1x bronzová medaile

• Mimořádné ocenění od AKC ČR za přínos gastronomii

 

Ostatní aktivity:
• aktivní účast na seminářích (sushi, molekulární kuchyně, moderní kuchyně, francouzská kuchyně atd.)
• stáže – Restaurave LA Teror (ocenění Bibe Michelin), Obecní Dům, Café Louvre,

  Patriot X, Lahůdkářství u Paukertů,
• spolupracuje s médii

 

Reference:
• Firma Bidvest Kralupy nad Vltavou
• ****Hotel Ostrov Tisá
• Hotel U Kozičky Teplice
• Pivovarská restaurace Děčín
• Grand Restaurant Ústí nad Labem
• Kompletní catering na svatbu a spolupráce se svatební agenturou „ Dvě ano″
• Kuchařská show na farmářských slavnostech pro značku kvality potravin KLASA

 

Kurzy v Gastrostudiu:

• Studená kuchyně - restaurační předkrmy
• Studená kuchyně - příprava rautů
• Finger-food
• Jak správně připravit paštiky a teriny


Nalaďte se na vlnu pohody. Dopřejte si příjemný pocit propojený s poctivým jídlem a dobrým pitím navštivte kurzy v Gastrostudiu.

Kalendář akcí

Září 2019
Po
Út
St
Čt
So
31
7
14
21
28
5
Ne
1
8
15
22
29
6