Lukáš Krepčík
Šéfkuchař patří mezi špičku v oboru. Gastronomický poradce obdržel ocenění AKC ČR za přínos gastronomii a současně je držitelem mnoha zlatých medailí a nejvýnamných kulinářských ocenění v ČR i v zahraničí. Pořádá kompletní cateringové akce gastro show a zážitkovou gastronomii. Mnohaletou praxi obsoluoval v nejluxusnějších hotelích v ČR, je držitelem nejvýznamnějších kulinářských ocenění v ČR i v zahraničí. Zároveň se realizuje jako lektor odborných seminářů a neustále se vzdělává v oboru moderní gastronomie. Současně je zkušeným a mnohaletým kapitánem gastrotýmu Bidvest a gastronomickým poradcem. Životním mottem jeho exkluzivního kulinářského umění je: „Vařím srdcem a s precizností.″
Specializace:
• připraví pokrmy francouzské kuchyně
• české studené kuchyně
• pokrmy moderní vysoké gastronomie
• pokrmy molekulární kuchyně
Zvláštní schopnosti a dovednosti:
• vytvoření kuchařky pro firmu Aviko
• spolupráce na projektu cíl 3 od EU (vaření s mládeží do 15 let)
• gastroporadenství pro restaurace a hotely od projektu po spuštění provozu
• tvorba degustačních menu na klíč
Medaile a ocenění:
• Gastro Hradec – 3x zlatá medaile, 7x stříbrná medaile, 4x bronzová medaile
• Vyřezávání (carving) – 1x stříbrná medaile, 1x bronzová medaile
• Gastro Vavřinec – 1x zlatá medaile, 4x stříbrná medaile
• Držitel ocenění M. D. Rettigové – 1x stříbrná medaile, 1x bronzová medaile
• IKA 2008 – Gastrotým Nowaco – 1x bronzová medaile
• Mezinárodní soutěž Norimberk 2011 – Gastrotým Bidvest – 1x zlatá medaile
• IKA 2012 – Gastrotým Bidvest – 1x bronzová medaile
• Expogast Luxemburg 2014 – 1x bronzová medaile
• Mimořádné ocenění od AKC ČR za přínos gastronomii
Ostatní aktivity:
• aktivní účast na seminářích (sushi, molekulární kuchyně, moderní kuchyně, francouzská kuchyně atd.)
• stáže – Restaurave LA Teror (ocenění Bibe Michelin), Obecní Dům, Café Louvre,
Patriot X, Lahůdkářství u Paukertů,
• spolupracuje s médii
Reference:
• Firma Bidvest Kralupy nad Vltavou
• ****Hotel Ostrov Tisá
• Hotel U Kozičky Teplice
• Pivovarská restaurace Děčín
• Grand Restaurant Ústí nad Labem
• Kompletní catering na svatbu a spolupráce se svatební agenturou „ Dvě ano″
• Kuchařská show na farmářských slavnostech pro značku kvality potravin KLASA
Kurzy v Gastrostudiu:
• Studená kuchyně - restaurační předkrmy
• Studená kuchyně - příprava rautů
• Finger-food
• Jak správně připravit paštiky a teriny
Nalaďte se na vlnu pohody. Dopřejte si příjemný pocit propojený s poctivým jídlem a dobrým pitím navštivte kurzy v Gastrostudiu.