Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/kuchar/lukas-krepcik/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/kuchar/lukas-krepcik/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/kuchar/lukas-krepcik/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/kuchar/lukas-krepcik/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => claudebot [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/opt/bin:/usr/x86_64-pc-linux-gnu/gcc-bin/11.3.0:/var/qmail/bin [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 44.220.89.57 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 53070 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=kuchar&category=lukas-krepcik&month=5&year=2020 [REDIRECT_URL] => /cs/kuchar/lukas-krepcik/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=kuchar&category=lukas-krepcik&month=5&year=2020 [REQUEST_URI] => /cs/kuchar/lukas-krepcik/?month=5&year=2020 [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1711692145 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Lukáš Krepčík

Lukáš Krepčík

Šéfkuchař patří mezi špičku v oboru. Gastronomický poradce obdržel ocenění AKC ČR za přínos gastronomii a současně je držitelem mnoha zlatých medailí a nejvýnamných kulinářských ocenění v ČR i v zahraničí. Pořádá kompletní cateringové akce gastro show a zážitkovou gastronomii. Mnohaletou praxi obsoluoval v nejluxusnějších hotelích v ČR, je držitelem nejvýznamnějších kulinářských ocenění v ČR i v zahraničí. Zároveň se realizuje jako lektor odborných seminářů a neustále se vzdělává v oboru moderní gastronomie. Současně je zkušeným a mnohaletým kapitánem gastrotýmu Bidvest a gastronomickým poradcem. Životním mottem jeho exkluzivního kulinářského umění je: „Vařím srdcem a s precizností.″

 

Specializace:
• připraví pokrmy francouzské kuchyně

• české studené kuchyně

• pokrmy moderní vysoké gastronomie

• pokrmy molekulární kuchyně


Zvláštní schopnosti a dovednosti:
• vytvoření kuchařky pro firmu Aviko
• spolupráce na projektu cíl 3 od EU (vaření s mládeží do 15 let)
• gastroporadenství pro restaurace a hotely od projektu po spuštění provozu
• tvorba degustačních menu na klíč
 

Medaile a ocenění:

• Gastro Hradec – 3x zlatá medaile, 7x stříbrná medaile, 4x bronzová medaile

• Vyřezávání (carving) – 1x stříbrná medaile, 1x bronzová medaile

• Gastro Vavřinec – 1x zlatá medaile, 4x stříbrná medaile

• Držitel ocenění M. D. Rettigové – 1x stříbrná medaile, 1x bronzová medaile

• IKA 2008 – Gastrotým Nowaco – 1x bronzová medaile

• Mezinárodní soutěž Norimberk 2011 – Gastrotým Bidvest – 1x zlatá medaile

• IKA 2012 – Gastrotým Bidvest – 1x bronzová medaile

• Expogast Luxemburg 2014 – 1x bronzová medaile

• Mimořádné ocenění od AKC ČR za přínos gastronomii

 

Ostatní aktivity:
• aktivní účast na seminářích (sushi, molekulární kuchyně, moderní kuchyně, francouzská kuchyně atd.)
• stáže – Restaurave LA Teror (ocenění Bibe Michelin), Obecní Dům, Café Louvre,

  Patriot X, Lahůdkářství u Paukertů,
• spolupracuje s médii

 

Reference:
• Firma Bidvest Kralupy nad Vltavou
• ****Hotel Ostrov Tisá
• Hotel U Kozičky Teplice
• Pivovarská restaurace Děčín
• Grand Restaurant Ústí nad Labem
• Kompletní catering na svatbu a spolupráce se svatební agenturou „ Dvě ano″
• Kuchařská show na farmářských slavnostech pro značku kvality potravin KLASA

 

Kurzy v Gastrostudiu:

• Studená kuchyně - restaurační předkrmy
• Studená kuchyně - příprava rautů
• Finger-food
• Jak správně připravit paštiky a teriny


Nalaďte se na vlnu pohody. Dopřejte si příjemný pocit propojený s poctivým jídlem a dobrým pitím navštivte kurzy v Gastrostudiu.