Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/kuchar/martin-hancl/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/kuchar/martin-hancl/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/kuchar/martin-hancl/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/kuchar/martin-hancl/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/opt/bin:/usr/x86_64-pc-linux-gnu/gcc-bin/11.3.0:/var/qmail/bin [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 18.223.196.59 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 7595 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=kuchar&category=martin-hancl&month=8&year=2019 [REDIRECT_URL] => /cs/kuchar/martin-hancl/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=kuchar&category=martin-hancl&month=8&year=2019 [REQUEST_URI] => /cs/kuchar/martin-hancl/?month=8&year=2019 [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1713495825 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Martin Hančl

Martin Hančl

Absoluent oboru kuchař SOU v Turnově, který Vám rád poskytne pomoc poradenskou činností v gastronomii, uspořádá pobytové kurzy vaření a vytvoří pro Vás koncepty.
Člen AKC a AHR • kontrolní činnost v projektu Czechspecials.cz 2009-2010
Provozovatel kino - kavárny CrêpesCafé 2010-2013
Člen gastro teamu Bidvest  2008-2014
Pracovní zkušenosti:
Restaurace „Pod Troskami“ • kuchař
Hotel „Karolína“ *** Harrachov • kuchař
Hotel „Šedý vlk“ *** – Harrachov • kuchař
Brádlerovy Boudy – Špindlerův Mlýn • kuchař, šéfkuchař
Pension „Rieger“ Jičín • šéfkuchař
Hotel „Trumf“ *** Mladá Boleslav • kuchař, šéfkuchař
Hotel Esplanade***** • šéf  denní směny 1996-1998
Restaurant „Bohemia“ •  Bonn • šéfkuchař 1998-2001
•  restaurace vyhlášená kuchyní zaměřenou především na odlehčenou českou kuchyni

• příprava rautů a banketů pro velvyslanectví,

• příprava gastronomického programu pro Mezinárodní sjezd gurmánů…..
Hotel Esplanade Praha***** a Esplanade Apartments**** Špindlerův Mlýn

• šéfkuchař 2001-2006
Rodinný penzion Světlá • Český Ráj • majitel od r. 2006

• šéfkuchař
 

Jiné pracovní zkušenosti:
• Příprava a organizace catering services
• Účast a práce na veletrzích

Zájmy:
Rodina, podnikání, cestování, gastronomie, literatura faktu, šachy. Rodinný penzion Světlá

 

Podle Martina Hančla si například připravte:
Filátka z mořského vlka, zeleninová ratatouile, holandská omáčka a pečený citrón či limetka
Pošírovaný candát ve vinné várce s brambůrkami parisien a omáčkou smetanový kopr
Doporučujeme - uvařte něco výjimečného, čím překvapíte nejen sami sebe!
Rychle grilovaný filet z lososa na čočkovém salátku Beluga se špenátovou omáčkou.
 

Kurzy v Gastrostudiu:

• Vitální kuchyně
• Příprava salátů
• Příprava roastbeafu
• Využití sezónní ovoce a zeleniny v kuchyni

 

Jídlo je vášeň. Nalaďte se na vlnu pohody. Dopřejte si příjemný pocit propojený s poctivým jídlem a dobrým pitím navštivte kurzy v Gastrostudiu. Učte se vařit a staňte se lepším kuchařem.

 

Nově naleznete na našem webu v záložce "Recepty" další nápady pro přípravu jídla.