GASTROSTUDIO

  • GASTROSTUDIO kurs vareni 3 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 5 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 4 JIP
  • GASTROSTUDIO kurs vareni 6 JIP

Pavel Maňák

Pavel Maňák

Absolvoval kurzy v Pražském kulinářském institutu (PRAKUL). Spolupracuje s Daliborem Navrátilem při gastronomických podnicích, gastronomických akcích a školení kuchařů. Sbíral své dlouholeté zkušenosti mimo jiné také při provozování vlastní restaurace.


Kurzy v Gastrostudiu:

• Česká a regionální kuchyně

• Česká zabijačka

• Správná příprava omáček

• Správná příprava polévek

  (vývary,krémové,zahuštěné)

• Příprava drůbeže (kuře,slepice,kachna,husa)

 

Podle Pavla Maňáka si připravte například:

Pečené žlutomasé kuřátko s nádivkou z čerstvých bylinek a šťouchanými bramborami.

 


10. prosince 2015 se před restaurací Gastrostudia, přímo před zraky přicházejících hostů, konaly vepřové hody.

  • JIP Gastrostudio vepřové hody připravuje kuchař Maňák;
    an
  • JIP Gastrostudio vepřové hody připravuje kuchař Pavel Maňák 
     

Pavel Maňák při připravě sekané svíčkové (je to sekaná, do které se zabalí špalíček panenské svíčkové, následně se sekaná balí do bránice). Další fotografie z vepřových hodů si můžete prohlédnout ve fotogalerii

 

  • JIP Gastrostudio vepřové hody 10. prosince 2015 připravuje kuchař Pavel Maňák;
    an
  • JIP Gastrostudio vepřové hody 10. prosince 2015 připravuje kuchař Maňák 
     

 

Domácí jitrnice mají typickou vůni čerstvých vařených surovin a použitého koření, a na zabijačku patří neodmyslitelně.

 

Hotový prejt plní do připravených střívek, zašpejluje...

 

Vepřové hody v Praze Bořanovicích

 

 

Podívejte se do fotogalerie!

Kalendář akcí

Září 2019
Po
Út
St
Čt
So
31
7
14
21
28
5
Ne
1
8
15
22
29
6