Petr Dlouhý
V jeho profilu naleznete mnohaleté zkušeností v oblasti gastronomie.
Profesionální praxe:
2014 – Restaurace Al forno (dosud), Petrské náměstí, Praha 1, Cheff kuchař
2013 – 2014 Restaurace OBLACA, Žižkovská věž, Sous cheff
2012 – 2013 Restaurace Nebe, Václavské náměstí, Praha 1, Cheff kuchař
2011 – 2012 Restaurace, Bar, Cognac point Bilkova 13 – Praha 1, Cheff kuchař
• specializace na italskou kuchyni
• zajišťování veškerých prezentací a firemních akcí formou Finger food, live cooking, víkendové kurzy vaření, nedělní brunch
• sestavování degustačních menu (například snoubení jídla s vínem)
2009 – 2010 Restaurant Charmant - budova PPF GATE
• zástupce Cheff kuchaře Dalibora Navrátila
• specializace na italskou, francouzskou a novodobou českou kuchyni
• zajišťování rautů formou Finger food (například opening autosalonu Ferrari formou servírovaného pětichodového menu pro Felipa Masu, prezentace pro společnost České dráhy a. s., degustační menu pro Vinařství BACCUS).
2009 Restaurant U Hyků – Praha
• tradiční staročeská kuchyně
• sestavování svatebních menu
2004 – 2008 Ambiente Pasta Fresca – Praha 1, Celetná
2004 – 2005 řadový kuchař
2006 – 2007 Cheff di Partie
2007 – 2008 Cheff di Partie
• tradiční italská kuchyně, spolupráce s Oldřichem Sahajdákem
2001 – 2004 Hotel *** U staré paní – Praha 1
mezinárodní kuchyně, rauty, servírované večeře
Vzdělání:
• 1999 – 2001 Střední odborná škola – Praha 9 Klánovice
- obor kuchař, číšník
• Kurzy a dovednosti:
2008 absolvoval školu v Itálii „CUCINA ITALIANA“
2000 Barmanský kurz – Miloš Tretr
Kurzy v Gastrostudiu:
• Italská kuchyně (pizza, pasta)